Söndag !

Igår blev en toppen kväll :) det tycker jag att vi gör om snart tjejjer !!:D

Men var endå ganska pigg imorse även fast det blev mycket igår . Lite huvudvärk hade man , men efter en dusch och lite mat var man på topp igen.

Har varit på ett års kalas för Paul idag och sen blev det hem och kasta ihop lite pepparbiff m potgratäng !
Imorgon ska vi åka och kolla in Emilias dagis , spännande !


Girls night ;)

Huset skurat, Emilias väska packad för att sova hos farmor ! Nu en vilo paus för sen är det dax och göra sig redo för kvällen ! Massa fina tjejer kommer hit och då ska vi skåla och ha en super najs kväll med utgång ;)!

Trollet sover nu, så när hon vaknar ska jag hinna med och pussa lite på henne också innan hon åker till jäderfors!


:)

Dagen började med jobb och bara massa gröt i munnen, blev inte många meningar som var rätt idag på jobbet ! Tur jag har Fia som har rättat till mig imellan åt ;)!
Efter det blev det valbo med brudarna (Therese,Linda och trollet) .
Fanns inte så mycket som föll mig smaken men kom hem med två linnen och en påse från hm till Emilia ! Och även nån påse från vuxen Apoteket till tjej festen imorgon ;)
Nu sover trollet som en stock och jag ska försöka komma på vad man ska äta för gött denna fredag kväll !

Ett litet troll;)


<3


Pyssel

Idag var en sånn där tråkig hemma dag , har ingen planerat förutom att köpa mjölk typ men annars ingenting ! Så kastade ihop lite trolldeg och rotat fram finger färg och en bit tapet så nu ska det pysslas och kladdas :) nu fattas bara att lilltrollet ska vakna !;)


Mys söndag !

Med massa tvätt :) Lill trollet har lite feber idag men är full rulle på henne endå , men nu märker man att hon är lite slapp ! Så hon har myst ner i soffan och kollar på barnkanalen ! Själv passar jag på och sätta mig ner med en kopp kaffe ;)
Som jag sa så har jag en massa tvätt jag håller på ta itur med , sånna här dagar saknar man tvättmaskin hemma så slipper man springa ut hela tiden.
Skönt att man fick städningen avklarad igår iaf så behöver inte göra allt på samma dag :) eller ja nere är det städat iaf och övervåningen skulle behöva sig en omgång av damsugare,mobb och dammtrasan! Men det får bli imorgon för så farligt är det inte ;) haha !
Har även haft Therese här idag på lunch besök så gav mig in på köttfärspaj!
Ehh nu passa på och mysa med trollet när hon väl sitter still ;)!


Lördag!

Godmorgon! Idag är det sånn där mysig vinterdag , kallt och friskt i luften och så knarrar det härligt under fötterna när man går på snön ;) jag bara älskart!!

Idag får vi besök av Zozan och Zion , kanon kul ;)!

Just nu är det Disney dax på burken så kolla klart på det med mitt troll sen dusch , och lite städnig innan lunch :)


Kaffe!

Dags för en kopp kaffe innan man ska röjja upp efter virvelvinden här hemma som har lekt dra i allt vi kommer åt ;)
Får passa på medans trollet sover !


God morgon :)

Vi har lyckas tagit oss ur sängen och även ätit frukost här hemma :) tog dock Emilia ca en halvtimme och få i sig frukosten ;) roligare och leka !
Så passade på att skura av bänkarna och spisen i köket när hon petade i sig sina flingor och macka.
Tänk att bara man är borta 2 dagar så ser det ut som ett bomb ner slag i köket haha ;)!
Funderar starkt på att ta Emilia under armen och gå upp och kasta oss i duschen för att sen göra oss redo för dagen, och den bjuder på bus, sen en tur till affären för att inhandla lite och sen ska vi leta oss ut till storvik för att hälsa på bästa Therese och sen släpa med henne på Tonys innebandy match:)

Lär även visa en super taggad bild Therese lyckas få på trollet här om
Kvällen ;)


Kurs!

Har haft 2 dagars kurs i Gävle , och har aldrig ätit så ofta och mkt gång ! Helt sjukt, Frukost , kaffe paus, lunch , fika buffé (med massa onyttigt gott ;)). Och man är ju inte sen på att trycka i sig heller :)
igår kväll fick vi även middag på helt enkelt och ett par öl ;) super skoj!

Fick fin besök när jag kom hem av Therese :) så blev bad och bus med Emilia !

Snodde två bilder av sara ;)


Lördag !

Har kletat på mig ansiktsmask och dykt ner i badet och det sitter inte fel efter en flottig dag på jobbet ;)

Förövrigt har jag och Fia haft fin besök på grillen idag , som vägra hålla snattran och sitta still ! Vilket stjärn skott .
Vet inte hur många ggr vi fick säga åt han och gå och sluta störa gästerna!
Han öppnade sig även lite för Fia och berätta att han var alkis på heltid, Ojoj vem kunna ha trott det ??!
Men som tur var hitta han nya planer och stack ! Tackar gudarna för det !

Ja nu plaska lite ibadet kanske ??;)


Gött!

Underbart väder idag med snö;) började dagen med att försöka få i mitt troll frukost men det var roligare att peka på fönstret och säga "ujt" (ut) , en liten tjej som älskar när det snöar :) så blev och packa på oss kläder och traska ut och åka lite pulka och skotta lite ! Lite osams blev vi när det var dax och gå in och göra oss klar och klämma i oss lunch ! Haha, fajten med att ställa in pulkan i garaget är inte och tass med! Men lockade med att gå in till favorit dockan fiffin så det blev bra endå ;) sen blev det mys och lite städ innan det var dax för en annan och släpa sig till jobbet . Och nu är man äntligen hemma och har lasange i ungen som jag kasta ihop när jag kom hem ! Blir sen kvälls mat , men va fan det är fredag !

Imorgon blir det jobb igen och trollet ska leka med morfar medans Tony ska spela innebandy match ! Ojoj dax och kolla till maten !!! Hörs hej!

" jag känner hur det smattrar friskt i fingrarna och så råkar jag komma in liiite för långt, ohh j ä v l a r v a d o n t d e t g j o r d e !!!" ;)


Mys

Ligger nerbäddad i soffan och kollar på tv:) båda mina hjärtan ligger och sover ! Men själv är man ju natt uggla så är inte trött ett dugg. Man kanske ska börja med och försöka somna itid så slipper man vara helt död på morgonen. Men det får bli imorgon ;)
Tror även att det är dax för en stor städning här hemma imorgon med ! Så nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med imorgon , TRÅKIGT ! Men det måste ju göras :)


;(

Sov gott lilla vän ;( vilken otur man kan ha , det är bra orättvist ibland !
Sov gott lilla Nisse !


Sova ?

Vad är det ?! Har jag missat nått , eller inte jag Emilia har nog missat det men tror hon börjar förstå att man måste sova när man är trött ;) haha är helt slut , men nu sover trollet middag iaf !

"passa på och sov en stund dådå?!" MEN jag kan inte , är för rastlös för att ta powernaps mitt på dagen , det är lixom inte min grejj så jag jobbar på en kanna kaffe istället så kanske man blir lite människa innan det är dax för jobb;)

Inatt ska farmor låna Emilia så man hinner med nått och får sova lite ;) Tony jobbar ju nätter och det är jobbigt i längden och göra allt själv på
Nätterna och sen kliva upp med bustrollet ! Så jag kastar en STOR guldmedalj till alla ensamstående mammor/pappor som fixar det själv i ur och skur ! :)

Dax och fylla på kaffe muggen !hörs hej!


Slut!

Ja nu är det slut på jul ! Så har packat ner granen och julen i vardagsrummet ! Men mer orkar jag inte idag får ta köket och övervåningen imorgon :) har hunnit handlat lite idag och tvättat , har även gjort min första köttfärslimpa och den blev lyckad ! Trodde det skulle bli kattmat men icke :) nu är det dax och krypa ner i soffan med ett gäng mandariner och njuta av ensamheten innan det är dax för sängen !


2012!

Ja då var det ett nytt år :) i år får jag fira min födelsedag på rätt dag :) (29/2). Igår blev det nyårs partaj hemma hos oss , super trevlig kväll !
Kom i säng 8 imorse , så har varit bra seg idag lär ja säga.
Just nu ligger jag ner bäddad i soffan under en filt och myser till ett glas Dr.pepper :) för det är jag värd ! Tony jobbar natt och troller sover som en stock och jag känner att snart kommer jag göra detsamma. Imorgon är jag ledig och då blir det en mys dag med trollet :)


RSS 2.0