Soffhäng!

Nu ligger man äntligen ner degad i soffan med en varm choklad!

Började dagen med att kl ringde 6:00 och då var det bara och stiga upp med ett leende för att sen styra mot Ica och slå upp portarna! 16.30 var det dax och stämpla ut och styra hemåt och skönt var det ska jag säga !:) så blev hem kasta ihop lite fiskgratäng och sen mysa med trollet som bara höll på toka sig hela tiden ! Känner att sängen lockar bra just nu men först ska jag försöka hålla mig vaken igenom filmen på 4an :)

Hörs hej ;)


God jul :)

Nu är vi hemma efter en lång dag med två tomtar och två julbord ! Så nu har vi kastat oss i soffan och bara degar !

Har fått super fina presenter idag bla. En kaffe maskin , och presentkort på ikea :):) och massa mer ! Och Emilia har fyllt på leksaks förrådet skapligt med massa fina saker !! Och rädd för tomten var hon verkligen inte , snarare super taggad när han kom och super glad i alla julklappar !
Tack för allting idag , och imorgon väntas det julfirande hemma hos pappa :)


Vinter!

Nu är det vinter på riktigt , kallt och snö :) bättre sent än aldrig !
Lill trollet har åkt på ögoninflamation också :/ men hon är lika pigg och glad som vanligt ! Var lite små busig inatt bara , men sånt får man ta:) ser bättre ut idag i ögat än igår iaf.

Idag blir det och vara hemma sen mot kvällskvisten blir det bio med Annika :):)


Duktig !

Idag har jag och Emilia varit duktig och skottat för fulla muggar ! Men den där snö vallen är jag inte kompis med , hur orkar den vara så tung och klumpig ?! Men nu är vi kvitt den ett litet tag iaf ! Vaknat väl upp imorgon och får syn på en ny ! Haha ..

Idag blir det och jobba på Ica , men först lunch och sen en välbehövlig dusch ! :)


Ojoj!

Bara en vecka kvar till jul och här sitter man lugn som en filbunke men har endå så himla mkt kvar att göra !
Ja säger rå det ja!!

ibland så skenar tankarna iväg och man bara nöter och nöter saker som aldrig kommer hända och enda man kommer fram till är "hur kunna det bli så " och sen tar det stopp! Haha ..

Ja nu har man äntligen sätt 3e filmen av twilight och nu så brinner det i ögonen efter 4e ! Blir en bio tripp med Annika och kolla på den , och hoppas snart !

Ojoj kanske man ska släpa sig ur soffan och vandra vidare till sängen !


Punka !!!

Ja då var det punka på vagnen igen ! Ojj så mkt fula ord jag har i mitt huvud ,haha!
Är hemma hos mamma nu och firar lillebror som fyller 13år idag :) så ska snart smälla i sig tårta , inte för att man behöver det driekt men klart det slinker ner ! Men jag gick ju hit så det känns ju lite bättre ..
Annars då?! Jo har sett twilight nu och är helt fast , jag dom ratade dom där vampyr filmerna , men ack så fel jag hade satt tyst som en mus hela filmen och kunna inte släppa blicken och kan inte vänta tills jag kommer hem och få slå på nästa film !:)


Check!

Kan checka av Emilia på julklapps listan iaf :) eller ska köpa nått litet till men alla stora saker är inhandlade ! Blev en vända till toysrus och rota i hyllorna efter julklappar , och gick därifrån 900 kr fattigare ! Sen blev det en snabb sväng in i Valbo och köpa emilias jul outfit ! Tony har inte ro att gå och små mysa och kolla ibutiker efter julklappar så får åka in och checka av resten sen ;) skönt att man kommit en bitpå väg iaf ! Men som vanligt så får man åka och trängas dagen före som alla andra år för man är så värdelös på det där med att handla i tid ! Att jag ALDRIG lär mig !!!
Efter Valbo blev det hem till Frida för julbak med brudarna inför julfesten på fredag ! Och Frida har nu mera döpts om till knäck-Frida ! Haha vet inte hur mycket knäck hon gjorde men en jädrans massa iaf haha ! Ja det var måndag det , tiden bara springer förbi hinner knappt ikapp den ;) tur att jag har alla mina underbara att springa med så då gör det lixom ingenting !:D ne nu ska jag ta sats och dyka ner i sängen!


3 advent!

Nu är det inte långt kvar till jul och se så mycket kvar och göra ;) tex som att köpa alla julklappar ! Men ska ut imorgon med min sämre hälft och shoppa lite julklappar , så håller tummarna att vi hittar nästan alla ! Men har inte en ide på nått till nån , förutom Emilia då ;) idag blev det en sväng på julmarknaden i högbo sen har vi bara varit hemma och myst !
Igår klädde jag granen här hemma med , och blicken i Emilias ögon när hon vakna och såg att det stod ett konstigt träd med ljus och kulor i vardagsrummet , var wow och så skriker hon titta, går fram till granen tar tag i ljus slingan och skakar om
hela granen haha! Efter ett antal rivnings försök så har hon nu tröttnat och går bara förbi den ! Men man ska inte ropa hej än för det kommer nog några försök till ! Haha ;)


Tvätt och vin :)

Det är fredags mys ! Haha , idag blev det jobb hade inte tänkt det eftersom jag var sten säker på att jag var ledig! Men det var jag inte så fick panik skaffa barnvakt i morse för Tony jobba ju han med ! Kom lite sent men det löste sig :) jag som aldrig missar när jag ska jobba och så gjorde jag det nu , fy på mig !!
Blev även kvar en timme extra för att vi hade så sjukt mkt folk !:) efter det blev det hem och dyka in i duschen och sen en promenad till mamma och hämta trollet :)
Och nu är det fredags mys hemma med ett glas vin och tvättning !
Imorgon blir det lite tjej mys här hemma med vin och spel :)! Tony ska bort och farmor Maud vela låna Emilia över natten så då passar man på ;)


Borta!

Ja då var all snö borta igen !

Igår hade vi lite julbakning här hemma
, fick bli lussebullar och pepparkakor ! Men jul baket är inte över här hemma :) ska bara inhandla lite mer baksaker så ska det fyllas på med mer bakverk ! Men vad vet jag inte än :)

Idag blir det och jobba städning på grillen :) är taggad faktiskt och få komma ut och ha lite "semester" ;)!


RSS 2.0