Snö!!

Ja kan man tänka sig det började snöa igår kväll:) och snön ligger fortfarande kvar ! Jag är imponerad :)
Idag blev det handling och plock hemma sen vidare till jobbet för ett kvälls pass ! Känner mig lite snurrig idag, har inte haft många rätt idag när ser gäller vissa saker , frågade tex en kund i driven om dom skulle äta här eller ta med hem !! Då kan man ju fråga sig hur många tar driven och sen går in och sätter sig och äter ?!?! Haha!

En snö promenad med tösen ;)
Som gärna vela ha iphonen när jag skulle knäppa en fint kort haha !


1 Advent!

Och det regnar ! Skit väder !!
Har iaf fått upp jul sakerna nu men det fattas lite tycker jag , jag som tyckte att jag hade så mycket ,så handlade inte på mig så mycket saker ! Men det var mkt när vi bodde på 54 kvm men inte nu när vi ökat till 100kvm ! Så lär slå ett öga till i lite affärer så kanske man hittar nått mer fint :)
Snart är det dax för första mini-julbordet för i år hemma hos mamma med familjen ;) göött skare bli !


Julstök ?

Ja man kanske ska börja kasta upp lite julsaker här hemma ! Skulle vara mysigt och ha det gjort tills första advent på söndag :)
Men idag hinns det inte med , ska iväg till jobbet snart !

På förmiddan blev det en promenad och handla lite och sen hem igen för att på besök av Sophie , Christoffer och Charlie :) blev lite bus och en kopp kaffe ! Och nu sover trollet en stund och jag har kastat mig på soffan med en till kopp kaffe!
Imorgon blir det ut och shoppa lite jul saker som fattas här hemma med therese , så efter jobbet idag får det bli och kasta ett öga i julsakerna för att kolla vad som behövs inhandlas :) man glömmer snabbt vad man har ! Lika roligt varje år och kolla vad man har haha ! ;)


Onsdag!

Oj vad dålig jag är på upd nu för tiden känner jag :)
Hittils har veckan varit bra , tråkig väder dock. Imåndags hade jag Charlie på
besök när föräldrana bus jobbade :) hade även fin besök av therese som hjälpte mig med trollerna här hemma.

Igår blev det hemma bus och en tur till Coop och ÖoB med Sophie , hade även tänkt att gå igenom julsakerna , men kom inte så långt då emilia inte vela sova igår och istället bara sprang och kring och toka :)
Idag har jag jobbar och det står detsamma imorgon på schemat !
Nu får det bli och kura ner i soffan och ta ett glas julmust innan lägg dax :)


Middag!

Idag blev jag och mamma bjuden på
Kurdisk mat hemma hos Zozan av hennes mamma :) det var super gott tack så mycket !:D

Igår var jag och brudarna och testa pole dance och jädrans vad jobbigt det var! Har tränigsvärk i magen och armarna ! Men det var skit kul :)
Nu sitter jag hemma isoffan med ett glas äpple kanel vin med bästa och kollar på film på 5:an !
Imorgon är man ledig och Tony jobbar 12-timmars ! Så får se vad jag och trollet hittar på :)


Lördag!

Lördag ! Jaha vad gör jag denna lördag då ? Jo jag sitter hemma och färgar håret och kollar på Tony och Tobbe som spelar FIFA :) skulle vela pyssla i Emilias rum men det fattas gardiner och tavel hyllor och massa annat ! Så måste nog ta mig ut nåndag och inhandla lite så man kan få det lite mysig där inne ! Sen ska ju Tonys syster måla lite fint där inne ! Innan det är dax för våran prinsessa och flytta in där! Man vill få allt klart på engång men det går ju tyvärr inte.. Haha :)


Underbart!

Nu har man äntligen kommit i säng och det var längesen det var så skönt och krypa ner i våran hårda säng som jag vanligtvis svär över!:)
Dagen började med shopping till Emilia , sen vidare till ica för lite mer handling där , hem packa upp sitta en stund och vidare till jobbet , hem äta mat slappa i soffan en stund med Tonys små syskon som var här och hälsa på sen vidare in i duschen sen landa som en trött bomb i sängen :):)

Imorgon vankas jobb igen!
Men före det ska det busas med trollet och kanske hinna ta sig en promenad ?!


Tvätt!

Japp nu sitter man och hänger i tvättstugan ! Man är inte van och behöva gå ut och iväg för att tvätta ,när man har varit bort skämd med tvättmaskin hemma ! Ska inhandla en men det får vänta vill få vårat sovrum och emilias klart först :) för tvättstugan ligger mittimot så det är inte hela världen och gå hit :) oj nu är torkskåpet klart som jag väntade på !


:)

Uppe med tuppen :) trollet vaknade halv åtta idag och det var bara le och kliva ur sängen även fast jag inte hade nån lust och vakna halv åtta :) haha ! Nu har vi morgon mys i soffan och snart blir det frukost och ett dopp i badkaret för Emilia ! Senare ska vi ta en promenad ner på stan med Angelica och kolla efter farsdag present !:)


Snö!!!

Jag vill ja snö , snö i massor ! Det är ju november och inte snö så långt ögat når! Vill ha lite vinter känsla och bygga snögubbar med mitt troll :) men kan det vara för att Tony ska köpa skoter som det inte kommer nå snö ?! Får hoppas att han kommer kunna åka på den iaf , annars kommer det väl vara sura miner här hela vintern haha ! Ne man kanske ska dra sig in i duschen nu när trollet sover lunch ?!
Ikväll blir det jobb på grillen får se hur många som har kupong kvar !:) har en känsla av att det blir en lagom kväll.

Var ute på kvälls promenad igår :)


Jaha!

Tony är ute med jobbet och åker båt o Emilia är ute med mormor på bus ! Så nu sitter man själv här hemma ! Undra vad ska hitta på ?! Hoppa på cykeln och lämna tillbaka filmen som
Vi hyrde igår kanske får man lite motion också :) sen då hem igen ? Vilken tråkig lördag känner jag ! Jaja får se vad man hittar på!


Flott !

Nu har man äntligen kommit hem från en halv stressig dag på jobbet med alla kuponger ! Hinner ju inte med allt annat som ska göras , men hann fylla upp någolunda till kvällen iaf :) just nu är jag flottigare än flottigast , känns som jag badat i fritösen rättare sagt !
Så får bli en lång och härlig dusch , men först en kopp kaffe och titta lite på barnkanalen med min prinsessa :)!


Slö

Dagen började med jobb och sen blev det hem och ta en kopp kaffe med pappa som kom förbi och hälsapå lite :) sen blev det ochkasta ihop lite mat sen fastna jag i soffan och slöa!
Kanske man ska ta sig in i duschen.

Lite rolig grejj också , för nån vecka sen cykla jag över ett oöppnat paket ciggaretter ! Tur men tråkigt för den som tappa dom , och idag gjorde jag det igen på väg hem från jobbet men det var inte cigg utan en iphone 4 ! Haha men den är tillbaka hos sin ägare , den höll och den var på ! Vad ska jag lyckas cykla på här näst ?! Haha.


Sakta men säkert !

Nu börjar det hända saker här hemma
:) soffan är på plats och ny matta och nytt bord , nya lampor och annat smått och gott ! Alla gardiner är på
Plats också ! Men dom ska ju bytas om en månad för julen , men vela inte hå hela månaden utan. Nu är det bara lite blommor som fattas. Tony tycke även till om v-rums mattan och det fick bli en röd ! Vela ha orange men hitta ingen till ett vettigt pris för man har ju endå i bakhuvudet att det kommer spillas på och kladda! :) men det blev bra med rött :) inviger tvätt stugan idag med eller 1 av 3 tvättstugor! Nu kila över och göra lite nytta där inne :)


RSS 2.0