Meen

Jag blir så trött hur många gånger ska man behöva säga upp en försäkring som man tecknade för 6 års sen på en mobil som jag inte enns har kvar och det värsta är att jag skrev bara på
För ett år !! Jag blir så trött en stor tumme ner för thephone house!! Dom fortsätter och dra var tredje månad !! Jaja släppa det nu och ringa dom på måndag !
Nu är det iaf idol mys här hemma , Tony är ute och hänger med Tobbe g och Emilia sover ! Så sitter i min ensamhet under en filt i soffan med mitt glas saft :) i helgen är det jobb som gäller för en annan men inte grinar jag för det inte :):) nu idol !


Kanske ?

Ja man kanske ska börja packa här hemma det är ju bara en månad kvar tills vi flyttar och paniken kryper på en om hur ska vi hinna ?! Vad ska vi ställa alla flytt kartonger så vi slipper snubbla på dom ! Men guud så sköt det ska bli och komma ifrån alla nedrans trappor , och komma ner på marken :) vi jobbar ju om varandra hela tiden så måste ju börja med allt nu för att vi ska hinna klart allt i tid så slipper man kasta ner sakerna dagen innan :) ny soffa är beställd iaf från tigrens , nu är det bara resten kvar som ska hittas och köpas ! Rums bord , matta,tv bänk , badrums möbler , hyllor och div till Emilias rum , ny säng och säng ram ( men en sånn har jag nog hittat ) och gardiner till alla rum och lampor till alla fönster och sen en massa mer saker till kök , hall , ja praktiskt taget till alla rum ! Men har beställt lite saker till badrummet nere på hm :) så nu ska det bara hittas saker till badrummet på övervåningen också ! Shit man kommer bli skapligt fattig efter den här flytten ! Men man vill ju ha massa nytt så man får skylla sig lite själv :):) nu blir det och göra ett tappert försök till och natta Lill trollet !


Orvak!

Jahap då spökar det på jobbet också :s vi har en sop sak som öppnar sig av snensor eller om man trycker på en knapp den har även ett fint namn som orvak ! Och idag när jag stod i kiosken helt själv och emelie stog och torkade bord i serveringen , det var inte en människa i närheten av orvaken då börja sen leva själv och öppnasig och sen stängde sig ?! Spöke eller lever den sitt eget liv ? Den har aldrig gjort så förut ! Lite små skraj blev man ju ! Det där med spöken och saker som låter av sig själv är inte riktigt min grejj. Jag ryser... Men annars har det gått bra idag på grillen ! :)

Nu har jag nattat en liten tös som inte nå gärna vela sova , bara massa bus hela tiden:) nu får det bli en dusch sen krypa ner och glo på tv:n innan det är dax att sova !


Mys

Lite idol mys med min sjukling och såklart fiffin :) hejja Moa !!


App

Jag vet inte om appen funnits förut för blogg.se men jag har upptäckt den nu :) man sitter ju knappt vid datorn nå mer när man har iphonen ! Man kan ju göra allt med den:) så nu får jag ta och uppdatera oftare, mkt smidigare med appen :) idag har jag jobbat på grillen men det är inte min dag idag ! Började att jag skar mig i fingret och sen har det bara gått utför , la knogarna på stekbordet , tappa i en påse med tunnbröd i lingon sylten ! Trodde det skulle släppa när man kom hem men hann bara in i duschen så börja med att slå mig själv med dusch dörren och sen slant jag med rakhyveln på låret när jag rakade benen ! Undra vad som kommer här näst ?!

Emilia har lite feber här hemma med , det är baktänder som spökar , men hon är gosig och super kramig! Så man passar på och mysa massa :)


äntligen!

Nu funkar datorn igen :D:D Har en sånn snäll pappa som fixa den och inte
en enda bild är borta :) man som har så mycket roliga bilder och alla bilder
på Emilia som man ar varit så dålig på att spara på en skiva eller usbminne..
Men nu ska mn bli bättre på det !!

Ja idag började verkligheteten på riktigt för nu är mammaledigheten slut !
Och körde första jobbpasset idag , känns både kännt att komma igång
faktiskt , Man får ju mycket tid med trollet här hemma iaf :)
Imorgon ska Angelica komma ner och jobba med oss för första gången!
Tror det kommer gå toppen :) Just nu sitter jag med färg ihåret
och Tonka jobbar natt och fislisa sover så är helt solo nu, lite
små tråkigt men så är det ibland!


RSS 2.0