Ensam!

Ja då ska man sova fösta natten utan Tony i radhuset ! Får se hur det går , jag är den som är kung på höra saker i syne och bubbla upp massa konstiga saker i skallen haha :) måste sluta upp med det !
Idag blev det en tur på stan och titta lite men hitta inget skoj , sen blev det att jobba stängning och nu har jag nästan nyss kommit upp från en varmt och välbehövligt bad ! Hur skönt som hellst.
Skulle vela sätta upp lite mer gardiner men gjorde upptäckten att vi har inte så det räcker till alla rum :/ lämnade kvar dom vi hade i lgh till nya ägarn . Men blir en sväng till Ikea imorgon för att inhandla nytt v-rumsbord och annat kraffs så får bli och införskaffa oss lite fler stänger då !
Men lär säga att du känner man sig mer vuxen när man bor här haha, lite läskigt att behöva växa upp men sånt är livet och vi har ju ett barn så mer vuxen kan man väl inte bli , eller ?
Så får bli och sappa på tv:n i stället för att göra nytta:)!


Yes :)

Nu har vi bott här i tre dagar snart och det känns faktiskt jävligt bra och skönt :) ska aldrig mer bosätta mig i en lgh på tredje våningen !
Har hittat fästerna till gardin stängerna:) dom har som sagt varit bort tappade och trodde vi hade lyckas kasta dom men dom låg i den minst tänkbara lådan inne i förrådet :) skam den som slutar leta ! :) så nu har man fått upp gardiner i vardagsrummet iaf. Nu är det bara massa blommor som fattas, då jag fick kasta alla halv döa blommor när vi flytta ! Eller hade tre överlevande men dom är för stor för dom här små fönstren ! Hade ju stora på Gävlevägen.
Imorgon är det dax gör jobb igen, efter denna lediga fast endå inte lediga helg :) men nu är det snart godnatt för min del känner jag !


Tröttmössa!!!

Kan jag lova att jag är nu !! Ligger äntligen ner bäddad i radhuset och det känna konstigt men skönt ! Tråkigt bara att dom hade städat som arslen här bara ,om dom nu enns hade det för fick börja med och skura köket och ett badrum och torka här och torka där! Städ firma ?! Vilka nötter det sämsta jag varit med om och det ska dom få höra på måndag :) men nu är det fint och vi har hunnit och packat upp mkt idag tycker jag ! Men endå mkt kvar man vet ju inte riktigt hur man vill ställa allt ! Och sofflös är vi tills på tisdag också , då kommer tigrens bussen med vardagsrummets pärla ;) haha ! Imorgon blir det och städa ur i lägenheten så kan man släppa den sen!
Fick även en mysigt samtal från Annika så här på kvälls kvisten med ett grattis att våran emilia äntligen knäck koden med att gå :)

Ne dax och slå igen dom blå tror jag :)


Skönt:)

Idag fick man sov morgon :) min lilla trött mössa sov länge till och med jag vaknade före :)

Idag blir det och busa med trollet på fm sen ska vi köra lite kartonger och sen ska trollet sova i j-fors med farmor , och då ska allt ner här hemma i lådor och säckar och sängen ska skruvas ner ! Ja en massa ska göras , för imorgon går flytt lasset !! Underbart! Men kommer sakna våran lilla lägenhet lär jag erkänna :) men här kan man ju inte bo hela livet haha !


En vanlig dag på jobbet!

-ett bigmeal tack !
jag - annars har vi super meal för 49 kr , billigare och mer mat !
- nej tack, det blir så mycket mat så jag tar en bigmeal endå!
Jag- okej , nånting annat ?
-nej tack , äter här !
Jag- okej , då blir det 62 kr så ropar vi när maten är klar!

En stund senare !
T - ett BIGMEAL varsågod !
Ingen hämtar !! Ropar igen !
Då sitter personen och smaskar på nån
annans Supermeal och bryr sig inte ett dugg att han tagit nån annans mat ! Även en annan kommenterar att det är hans bigmeal och att han tog hans mat ! Inte en reaktion ! Vad säger man då ?! En vanlig dag på jobbet !


Bla bla kan inte ta ditt samtal just nu!!!

Ingen verkar verkar vela svara idag när jag ringer !!! Haha ! För kl är ju endå halv ett så dom kan ju inte sova heller !

Jahap nu är det bara 5 dagar kvar sen slipper vi dom här trapporna och det ska bli såå skönt ;) har en del kvar och göra här hemma med packning och tvättning ! Ska försöka hinna tvätta tomt i tvätt korgen ! Önska mig lycka till för det kommer nog inte hända haha ! För vill ju tvätta alla filtar och annat skit också! Men idag ska vi hitta på nått skoj innan man tar tag i mer packning och måsten här hemma , nu när man är ledig !
Nu kaffe och vänta på att trollet ska vakna!


Tidningspapper ?!

Ja snart så bär det av mot grillen för jobb med brudarna :) Tony ska iväg och spela tennis så Emilia ska leka lite med farmor på eftermiddan!
Igår blev det mer packa och dona här hemma ! Och så har vi Tony som är bäst på att kasta tidningar och reklam ! Även fast jag bestämt har sagt "kasta inte!" ! Men oj hur kan allt vara borta när jag ska slå in massa glas och dyl ?! Så lär ut på tidnings jakt ! Men frågar man Tony så är det ju bara onödigt och slå in sakerna ! Haha..
Kaffet ropar ! Hörs hej !


Fredags mys ?!

Nepp Inge fredags mys för min del :) jobbet kallar , men lika glad är jag för det ! Får ha fredags mys med bästa tjejerna på jobbet <3
Igår fick jag äntligen se Briedsmaids :)
Hur bra som hellst , Skratta så jag grina ;) haha ! Så dom som inte ha sett den, se den !!


Så liten ;)

Igår blev det en tur till Stina , Micke och lilla Emma :) så söt , man kommer inte ihåg när Emilia var så liten.Tiden går för fort tror jag !
Sen blev det även lite packning två kartonger till i köket och två i v-rummet och en Emilia kartong ! Så nu börjar vi komma en bit på vägen :)
Men idag så ska jag njuta av min lediga dag ! :)


En bild på Emilia när vi var ute på promenad i regnet häromdagen ! Haha ingen ide och ha rengskydd för hennes skull för det hjälper inte :)


Onsdag!

Idag har jag hunnit med en vettig sak iaf och det är och jobba :) nu är jag hemma igen och har hunnit duschat! Finns Inge bättre än att på duscha när man känner sig flottig och äcklig , det känns som man blir lite så där extra fräsch :) får se vad denna dag har att erbjuda , packa lite kanske , vore ju en bra ide ! För sen står det jobb på schemat hela helgen och då finns det inte mkt tid ! Men först ska jag nog göra nått skoj :)


Suck!!

Upptäckte nyss att jag har bara 5 blöjor hemma !!!!! Ska man behöva släpa sig ut i detta skit väder ! YES det måste vi! Jaha då får Ica fin besök idag då ;) haha!


Lock :)

God morgon ! Vilket underbart väder vi har , inte ;)
Nu har vi ätit frukost här hemma och bäddat sängen nu är det dusch och powernap för trollet som står på schemat sen är vi redo för världen!
Har börjar fundera på hur emilia sover för det ser ut som det har slagit ner i bomb i hennes säng varje morgon.
Hon har också börjat fått små härliga lockar i nacken :)


Soffhäng!

Men snart åker den här skruttsoffan på tippen ! Och jag kommer inte sakna dig :) haha !
Idag blev det en tur till mamma och där bjöds det på kvälls mat , slapp jag laga mat också :)
Kom iväg därifrån vid sju och då hade jag en trött liten tjej i vagnen , hann bara upp och borsta tänderna på henne och byta till pyjamas sen sov hon som en stock min ängel :)
Själv roa jag mig med att rensa lite lådor ! Haha jag måste erkänna att jag är kung på att trycka ner papper prislappar , reklam och annat skit i lådor för shit vad skräp haha varför kastar man inte det på engång ?! Ojoj vad dum lat man är ibland ! ;)


Måndag

Jahap då var det en ny vecka igen då ! Vad ska man hitta på idag då när man är ledig ?! Vill inte vara hemma iaf kände jag. Det är ju så rörigt här hemma med massa saker och kartonger ! Men snart så är det slut på det :) och det ska bli så underbart skönt kan jag lova ! Bara 2 veckor kvar. Man har ingen lust och hålla ordning till 100 % heller här hemma när det är så här. Men man får stå ut :) ne nu ska jag ta trollet under armen och leta oss utanför dörren !


Härligt!

Underbara söndag :) idag finns inga måsten , eller jo finns gör det men jag känner inte för dom idag bara ! Haha. Får bli en promenad och en tur förbi ica en snabbis :) sen blir det hem för lite söndags mys , när Tony slutat jobbet bär det av mot jäderfors för middag och fira Maud/farmor !


:)

Nu är man hemma igen efter en dag ute på rull :) blev lunch på Daisys och sen blev det hem till Tobbe , Malin och Paul för lite fika och lek!
Vi kände inte direkt för att åka hem till våran röriga lgh nu när man håller på packar och donar , så vi leta oss till jäderfors och lekte lite på dagiset där och tog lite mer fika där !
Hann bara hem och borsta tänderna på trollet , så somna hon.
Nu får vi se vad kvällen har och erbjuda här hemma , kanske packa en låda eller två :)


Mys fredag !

Idag blir det fredags mys och idol med mitt troll :) får se hur länge man får sällskap av henne , har en känsla av att hon hunnit somna innan idol börjar , nu när det börjar nio :) japp men nu blir det väl bolipompa med busen !

Haha klev in i sovrummet idag och möttes av det här !


Onsdag

Idag har vi haft besök av Therese :) på lite kaffe och surr och lek med Lill trollet :) blev även en tur till lekparken där Tony och Emilia gjorde gegga!

Igår tog jag tag i och packa en låda här hemma med massa ljuskoppar och annat kraffs man har står lite här och där :) så nu är vi uppe i 4 packade lådor här Hemma haha ! Det går inte fort men vi kommer nånstans iaf :) har hunnit kastat fyra sop säckar med skit och sånt man inte ska ha kvar också , har två till halv fulla här hemma som förmodligen kommer fyllas ! Shit var skit man samlar på sig ! Sköt att allt åker nu! Blir Inge mer "kan va bra och ha kvar saker " , för man kommer aldrig och använda det !

Imorgon är det lite plock , tvätt och jobb som står på schemat så dax och krypa ner snart !


Säng

Japp då säng bloggar vi lite :) kan inte sova och mitt sänghäng har somnat ! Tråkigt , idag började jag och Emilia dagen med mys i soffan till Nickenyfiken:) inte ofta hon har tid med mys nu för tiden , så tar alla chanser man får. ;) och alla andra morgon sysslor här hemma som frukost , bad , lek och massa bus , sen powernap för trollet och då dusch och kaffe paus för mig innan rasten är slut ! Haha . Den blev det jobb på Ica 14.30-22.15 :) var lite små seg dag inte så mycket folk men endå tyckte jag tiden gick snabbt ! Imorgon är man ledig , undra ja vad man ska hitta på då ?!


:)

Idag vankas jobb och det gör mig ingenting denna regniga dag :) har hunnit städat , tvättat och plockat en massa leksaker som Emilia gick lös på imorse ! :) nu blir det och göra emilia redo för dagen och sen en kopp kaffe så får vi se om Emilia vill vila sig en stund och då får det blir och steka på lite lunch och mat åt trollet :) sen får se hur mycket mer man hinner innan det är dax och rulla mot grillen för att jobba stängning :)


Grattis :)

Till syster Emma som fyller år idag :)
Blir jobb för mig idag förhoppningsvis kommer jag från jobbet itid idag ! Märks hur mkt folk det blir, för man vill ju hinna förbi födelsedags barnet idag :)
Igår kom man hem till en tom lägenhet efter jobbet och man är ju inte van med att det är tyst och lungt här hemma så det var bara och passa på och njuta lite innan vi skulle hämta trollet som var hemma hos farmor då Tony va och spela innebandy match ! Blev bjuden på kvälls mat när vi kom till jäderfors :) det satt också fint efter man jobbat ! Nu blir det frukost sen göra sig redo för jobb !


RSS 2.0